Skip links

Over Ons

Uw betrouwbare dakpartner. Met passie, deskundigheid en een persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat uw dak altijd in perfecte staat verkeert. Wij zijn er voor u, 24/7.

Over Ons

BM Dakwerken

Bij BM Dakwerken staan mensen centraal. Wij zijn een team van toegewijde en ervaren vakmensen uit Brabant, met meer dan 15 jaar ervaring in de dakwerkindustrie. Onze passie is om u als klant de best mogelijke service en kwaliteit te bieden. Wij zijn experts in dakisolatie, lekkagereparaties, dakreiniging en -coating, schoorsteenrenovatie en dakrenovatie. We geloven in eerlijke, transparante communicatie en persoonlijk contact met onze klanten. En we zijn trots op onze 24/7 beschikbaarheid en de standaard 10 jaar garantie die we bieden. Wanneer u voor BM Dakwerken kiest, kiest u voor een betrouwbaar, klantgericht bedrijf dat streeft naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Werkzaamheden

Bij BM Dakwerken bieden we een breed scala aan diensten, van dakisolatie tot volledige dakrenovaties. Wij staan garant voor kwaliteitswerk, snelle service en aandacht voor detail.

Dak Isolatie

Heeft u het gevoel dat uw energierekening te hoog is of merkt u dat uw huis in de winter koud aanvoelt en in de zomer te warm?

Dak Lekkage

Ziet u vochtplekken op uw plafond of muren? Of druppelt er water vanuit het dak? U heeft mogelijk te maken met een daklekkage.

Reinigen en Coaten

Wordt uw dak ontsierd door vuil, mos of algen? Of heeft uw dak zijn oorspronkelijke kleur verloren? Kies dan voor onze reinigingsdienst.

Schoorsteen Renovatie

Heeft u problemen met uw schoorsteen? Rook die het huis binnenkomt of zichtbare schade aan de buitenkant? U heeft wellicht een schoorsteenrenovatie nodig.

Dak Renovatie

Is uw dak verouderd of ziet het er versleten uit? Of heeft u te maken met frequente dakproblemen? Het is misschien tijd voor een dakrenovatie.

Zonnepanelen

Denkt u na over een groenere en duurzamere energiebron? Of wilt u besparen op uw energiekosten? Overweeg dan de overstap naar zonnepanelen.

Wij werken met:

Wij staan voor u klaar

Vraag vandaag vrijblijvend een offerte aan. We gaan graag de klus met jou aan!