Skip links

Diensten

Uw betrouwbare dakpartner. Met passie, deskundigheid en een persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat uw dak altijd in perfecte staat verkeert. Wij zijn er voor u, 24/7.

Werkzaamheden

Bij BM Dakwerken bieden we een breed scala aan diensten, van dakisolatie tot volledige dakrenovaties. Wij staan garant voor kwaliteitswerk, snelle service en aandacht voor detail.

Dak Isolatie

Heeft u het gevoel dat uw energierekening te hoog is of merkt u dat uw huis in de winter koud aanvoelt en in de zomer te warm?

Dak Lekkage

Ziet u vochtplekken op uw plafond of muren? Of druppelt er water vanuit het dak? U heeft mogelijk te maken met een daklekkage.

Reinigen en Coaten

Wordt uw dak ontsierd door vuil, mos of algen? Of heeft uw dak zijn oorspronkelijke kleur verloren? Kies dan voor onze reinigingsdienst.

Schoorsteen Renovatie

Heeft u problemen met uw schoorsteen? Rook die het huis binnenkomt of zichtbare schade aan de buitenkant? U heeft wellicht een schoorsteenrenovatie nodig.

Dak Renovatie

Is uw dak verouderd of ziet het er versleten uit? Of heeft u te maken met frequente dakproblemen? Het is misschien tijd voor een dakrenovatie.

Zonnepanelen

Denkt u na over een groenere en duurzamere energiebron? Of wilt u besparen op uw energiekosten? Overweeg dan de overstap naar zonnepanelen.